Het wordt de gezelligste winter ooit en het goede nieuws is dat jij daar helemaal zelf voor kunt zorgen. Neem de onderstaande tips mee en maak er samen met je geliefden een fijne winter van!

Bij de haard

inbouw-openhaard

Als je een zonneklopper bent, kan de overgang naar de herfst en het winterseizoen wat tegenvallen. Met enkele leuke tips en tricks zorg je ervoor dat je huis de warmte en gezelligheid uitstraalt die je zoekt. Heb je een open haard, dan is de winter hét moment om daar volop van te genieten. Niets leuker dan met je partner of je kinderen hout te sprokkelen voor de koude winterdagen en samen de haard aansteken. Een filmpje, wat popcorn of chips en je begint het weekend helemaal zen!

Wandelen

Niets zo heerlijk dan een stevige wandeling in de vrieskou met je gezin. Goed ingeduffeld met warme sjaal en muts, trotseer je de winter samen. Ga er met je gezin op uit en sluit de dag af met een lekkere kop warme chocomelk. Het zijn net die momenten die blijven hangen en van de winter geen vervelend maar net een leuk seizoen maken. Niets gezelliger dan samen genieten van knusse warmte binnen na een heerlijke verkwikkende wandeling in de gezonde buitenlucht.

Lichtjes

Net zoals haardvuur een heerlijk schouwspel is van vlammen, kan je datzelfde gevoel ook creëren met kaarsen in allerlei formaten. Schaf een zak theelichtjes aan en geniet zo dagenlang van de leuke theelichthouders die anders toch maar in je kast blijven staan. Of ga helemaal mee met de nieuwste trend en kies voor gedraaide kaarsen in een leuke kandelaar. Ze zijn hip en een heuse eyecatcher in je interieur. Het klinkt misschien cliché maar kaarsen geven rust en zorgen voor licht in de donkere dagen.

Winter BBQ

Heb je zin in een barbecue maar laat het weer het niet echt toe, ga dan voor een winter BBQ. Misschien heb je een overkapping of een huisje dat kan fungeren als eetruimte. Richt de ruimte helemaal in met de nodige versiering, servetten en winterse decoratie. Plaats buiten enkele tuinkaarsen langs het pad dat leidt naar de tuin. Zorg er natuurlijk wel voor dat de eetruimte voor je winter BBQ voldoende verwarmd is. De winter zal nog nooit zo leuk geweest zijn!

Kerstsfeer

Hangt voor jou de winter volledig samen met kerst, dan kun je je ook dit jaar helemaal laten gaan. Ga dit jaar voor een kerstboom om ‘u’ tegen te zeggen! Heb je een exemplaar in kunststof maar vind je dit niet altijd even mooi, dan kunnen zorgvuldig uitgekozen kerstballen van jouw exemplaar een topversie maken! Verras iedereen op het kerstfeest door uit te pakken met een kerstboom die de sfeer en gezelligheid uitademt van familie, samenzijn en genieten. Laat de winter maar komen!

Leave a Comment